Welkom op de website van Toyah van de Ven, kunstenaar en tattoo-artiest wonend en werkend in het Brabantse Uden.

NIEUWS

Hieronder vind je het laatste nieuws en mijn laatste werken.

Dia de los muertos II

27 februari 2024

Er is weer een nieuw schilderij af, Dia de los muertos II.
60 x 50 cm groot. Acryl op doek.

Dit schilderij is geïnspireerd op de Mexicaanse feestdag ‘dia de los muertos’ ofwel de dag der doden. Het wordt gevierd op 1 en 2 november, op 1 november eert men de overleden kinderen en op 2 november eert men de volwassenen. Men gelooft dat de zielen van de overledenen terug keren naar de aarde. Op deze dagen versiert men de graven en brengt offeren aan de overledenen. Mensen verkleden zich als de doden als een teken van respect aan de overledenen. Ik vind het zo’n mooi idee dat men de dood viert inplaats van de manier waarop wij Europeanen met de dood omgaan.

 

Tattoo handen

15 december 2023

Er zijn weer nieuwe tattoo handen beschikbaar bij Double trouble tattoo in Uden. Dus zoek je nog een bijzonder kad  o voor iemand deze kerst of voor een andere gelegenheid kom naar Double trouble tattoo aan de vluchtoord 22. Wil je een tattoo hand voor een speciale gelegenheid neem dan contact op via het contactformulier voor meer informatie.

 

 

Spaghetti masacre

10 november 2023

Er is weer een nieuw schilderij af, spaghetti masacre.
60 x 50 cm groot. Acryl op doek.

 
 Nieuwe studio

 

1 november 2023

Ik heb een nieuwe studio ruimte gevonden. Mijn studio is nu gevestigd in het prachtige PNEM- gebouw in Uden naast het Naat piek theater. Omringd met het natuurgebied de Maashorst, hier lopen de taurossen en exmoor pony's in het wild rond, volop inspiratie midden in de natuur.

  

 

Sterren op het doek

27 juli 2010

In 2010 deed ik mee met het TV programma 'sterren op het doek'. In Sterren op het Doek maken drie kunstenaars een portret van een bekende Nederlander, in mijn geval was die bekende Nederlander Frans Bauer. Een geweldige ervaring.